Renovering av 2 st badrum i

Stockholm

LARS

2014-11-14

 

 

Noggrant och kompetent utfört arbete, visserligen tog det lång tid men resultatet blev mycket bra.

Renovering

Jaroslav

2014-09-29

 

Marek har gjort ett fantastiskt bra jobb med renoveringen av min etta på Södermalm. Han var väldigt personlig och jag kände mig genast bekväm. Han var extremt duktig och hjälpsam, även med saker som vi inte diskuterade i förväg. Det var inget problem som Marek inte kunde fixa med topp kvalité. Vi hade jätte bra kommunikation under renoveringen och höll mig konstant uppdaterad i projektet. Jag kan absolut rekommendera Eco Bygg & Fastkghet Norden AB.

Mycket nöjd kund

Taher Faizi

2014-06-09

 

Vi mäste skriva och Tacka för dessa underbara arbetet.

 

Eco Bygg & Fastighet har gört ett bra jobb hemma hos mig. Renovera Badrum , montera kök VVS arbeta och tapetsera.

Jag är mycket nöjd.

Renoveringar i vårt hus

Lars och Ingela

2014-04-24

 

Vi har låtit renovera vårt hus i Älvsjö med hjälp av detta företag.

Vi är mycket nöjda med kvaliteten, utförandet samt priset.

Det utfördes målning av väggar och tak i matsalen vilket föregicks av noggrann spackling. Ett vackert ask golv lades i matsalen, stora rummet samt i köket. Arbetet präglades av största noggrannhet.

Överenskommet pris hölls trots mer jobb än beräknat.

Renovering

Malou.R

2013-06-10

 

Vi har 4,5 sovrum kök samt 2 badrum som Marek har renoverat till fullo. El, kakel, tapetsering, målning, ur rivning av allt i lgh, golv spackling av samtliga ytskikt. Sammantaget är vi mkt nöja med både pris och prestation och allt blev genomfört enl. tidsplan+ 2 veckor.

Renoveringar

Janne H

2013-01-08

 

Jag vill rekommendera Marek som har gjort ett mycket bra jobb på vårat badrum. Det är väldigt snyggt och gjort med känsla. Något som jag blev väldigt positivt överraskad över var att Marek & hans killar såg till att huset aldrig blev nedsmutsat samt att de tog hand om all bygg sopor.

 

Vi har hållt på med att renovera vårat hus i snart 8 mdr med många tyvärr mindre positiva erfarenheter, men Marek´s firma har verkligen hållet toppen kvalitet och jag vill varmt rekommendera Marek. De gjorde verkligen det där lilla extra för oss

Renovering Badrum

RS

2013-01-08

 

Mycket bra utfört och prisvärt. Allt "flöt på" tack vare bra kontakt från Marek till mig om ev. oklarheter, förslag till nya lösningar osv. Färdigt också i god tid före sista datum enligt avtalet. Varmt rekommendera Mareks ....

Badrumsrenovering Södermalm

Anna

2013-01-08

 

Marek har utfört en renovering av mitt badrum och det har fungerat väldigt bra. Jag är mycket nöjd med resultatet, det blev jättefint!

Badrum

AKK

2013-01-08

 

Flexibel, snabb och noggrann.

Har utfört en badrumsrenovering och byggt ett tvättrum enligt Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

ECO Bygg & Fastighet Norden AB, Myrstuguvägen 83, 143 32 Vårby. Tel 076-055 81 46. E-post: info@ecobyggochfastighet.se

Copyright© ECO Bygg & Fastighet Norden AB 2014